Hiša, Vrstna, Ljubljana mesto

540.000 €

Vič-RudnikGaljevica177 m22022

Opis

Vrstna hiša na Galjevici

odlična in iskana lokacija, v bližini vrtca in šole,  nova vrstna hiša v naselju zaprtega tipa, zgrajena do 3. pgf., visokokakovostni vgrajeni materiali

Iščete novo  hišo na odlični lokaciji - le 2 km do centra mesta? Vrstna hiša se nahaja na odlični lokaciji – v elitnem predelu stanovanjskih hiš na Galjevici. 

Vrstna hiša se nahaja v treh etažah in sicer je predvidena razporeditev: v pritličju dnevni prostor povezan s kuhinjo,  izhod na atrij, wc  in manjša shramba. V nadstropju so 3 sobe,  kopalnica in utility.  V mansardi pa je predvidena spalnica, kopalnica, garderoba ter dve terasi.  Ker je hiša zgrajena do 3. podaljšane gr. faze,  kupec lahko zasnuje hišo povsem po svojih željah in potrebah.

Predvideno ogrevanje je na zemeljski plin, v dnevnem prostoru je predviden tudi  kamin.

Vgrajeni so izredno kakovostni materiali: 

 • okna in drsne stene Alu-Les, poravnana zunaj in znotraj, (model ULTIMO) proizvajalca M Sora,  standardno vgrajeno skrito okovje in troslojna zasteklitev
 • krpanke na električni pogon
 • vhodna vrata Inotherm dimenzije 160x260  najnovejši model s skritimi tečaji in odklepanjem na prstni odtis in številčnico.

Hiše so pilotirane z betonskimi piloti dolžine 21m. Gradnja je klasična opečna z protipotresno železobetonsko konstrukcijo. Fasada je debeline 22cm, silikonski zaključni sloj je v kombinaciji z leseno oblogo (macesen).

Hiša se nahaja v sklopu 4 hiš, naselje  je zunanje urejeno - tlakovano z betonskimi ploščami v kombinaciji z asfaltom. Naselje je zaprtega tipa, (ograja iz pocinkane in prašno barvane pločevine 2mm) okoli naselja, dvoriščna vrata  s skritim talnim pogonom (pločevinasta vroče cinkana in prašno barvana (antracit).

V razdalji  50 m se nahaja vrtec in osnovna šola ter športna dvorana, le nekaj minut hoda pa je do trgovine, zdravstvenega doma, lekarne, avtobusnega postajališča (LPP št. 3), cca 2 km stran se nahaja trgovsko središče Supernova, …. Za ljubitelje rekreacije se v bližini nahaja Golovec in Pot spominov in tovarištva.

Dodatno

Vpisano v ZK . Cena ne vsebuje 9,5% DDV.

Ponudbeni pogoj : kupec povrne del stroškov prodaje v višini 2% + DDV, obračunanih od pogodbene vrednosti nepremičnine.

Za vsa dodatna pojasnila nas pokličite in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja ter vas povabili na ogled nepremičnine.

Dodatno

 • Dodatno
  Terasa Parkirišče
 • Priključki
  Plinovod Optika
 • Ogrevanje
  Plin

Podobne nepremičine